Digitale lessen

Dieren in de kunst; collage maken

In deze les wordt stil gestaan bij waar komt collage vandaan en welke kunstenaars pasten dit toe? Natuurlijk wordt u ook uitgedaagd zelf een collage te maken, er worden verschillende methoden uitgelegd

collage
corneille

Dieren in de kunst; schilderen a la Corneille met acryl

Dieren komen veel als onderwerp voor in de kunst, in deze les worden tal van voorbeelden getoond. Om zelf eens te experimenteren hier als voorbeeld een schildering dat heel veel kenmerken heeft van de schilder Corneille.

Dieren in de kunst; boetseren a la Rosina Wachtmeister

Poezen, poezen en nog eens poezen zijn het onderwerp bij Rosina Wachtmeister of het nu beeldjes zijn of schilderingen en tekeningen. Eenmaal het ontwerp gemaakt is het erg leuk om ook haar manier van beschilderen over te nemen. Laat u inspireren en maak zelf uw eigen Wachtmeister.

rosina wachtmeister
pastelkrijt

Dieren in de kunst; detail uitwerken met pastelkrijt

Hoe is het verendek, de huid van een dier, een oog van een kameleon opgebouwd? Als we inzoomen is het vaak een rijkdom aan kleur en vorm. Duik eens de diepte in en ga op zoek naar een mooi detail om ui te werken. In deze les wordt het werken met pastelkrijt uitgelegd en op een figuratieve manier een pauwenveer uitgewerkt

Dieren in de kunst; vlinders van papier

Op tal van manieren kun je papier omtoveren tot vlinders. In deze workshop zijn verschillende technieken en filmpjes te zien om daarna zelf een keuze te maken welke u wilt uitproberen. En na 1 kunt u ws niet stoppen. Zoals de afbeelding hiernaast laat zien kunt u er daarna weer een mooie compositie van maken op bv. een canvas. Kortom mogelijkheden genoeg.

Per les 2,50

vlinders van papier
Related Projects
Neem contact op

We nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
klei vogel