Digitale lessen

Zon, zee, zomer; compositie van strandmaterialen

Een mandala maken is al een kunst op zich. De meeste kennen het onderwerp van de vele afbeeldingen die je in kunt kleuren met potloden of stiften. Hier is natuurlijk materiaal gebruikt in de vrije natuur. De opdracht is ook binnen te maken, in de beschrijving is daar van alles over terug te vinden. En waar worden schelpen nog meer in gebruikt? Nieuwsgierig? Bestel de workshop en verrijk uzelf.

compositie van strandmaterialen
zeegezicht pastelkrijt

Zon, zee, zomer; zeegezicht in pastelkrijt

Strand en een boot, dat mag niet ontbreken bij de zomer. Een bekend schilderij wordt als uitgangspunt gebruikt om met pastelkrijt te maken. Uitleg over materiaalgebruik en hoe van opzet tot detail te komen wordt in deze workshop getoond. Uiteraard staat het u vrij om een eigen invulling aan de opdracht te geven.

Zon, zee, zomer: bloemen/vruchten met de nat in nat techniek

Nat in nat schilderen is een aparte techniek van aquarelleren. Je gebruikt aquarelverf op nat papier. Hierdoor mengen de kleuren goed op het papier zelf. In deze workshop wordt de techniek stap voor stap uitgelegd en wat u hiervoor nodig hebt. Als voorbeeld om uit te weken is hier een tak met vruchten genomen. Bij de workshop ontvangt u een bijlage met diverse voorbeelden van bloemen en vruchten om na te schilderen.

bloemen nat techniek
vliegerpapier

Zon, zee, zomer detail bloem uitwerken met vliegerpapier op transparant

Bloemen zijn prachtig om te tekenen of te schilderen, maar hier is meer een mozaïek techniek gebruikt. Van stukjes vliegerpapier een detail van een bloem uitwerken.
Hoe u dat doet kunt u stap voor stap leren in deze workshop.

Per les 2,50

Related Projects
Neem contact op

We nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
vivaldi