Digitale lessen

Groei: ontkiemen in (kleur)potlood

Hoe mooi is de natuur als deze op doorbreken staat? Het openen van een knop bloesem, het ontspruiten van erwt of andere kiem. In deze workshop gaat u waarnemend tekenen en probeert u de natuur na te bootsen op papier.

ontkiemen
kalfje

Groei: jong kalfje in pastelkrijt

Jonge dieren zijn een favoriete onderwerp, niet alleen bij kunstenaars maar ook bij enig ander mens. Wie wordt er nu niet blij in het voorjaar van het zien van pasgeboren boerderijdieren. Of bezoekt de dierentuin als er weer een jong is geboren. In deze workshop kunt u met pastelkrijt aan de slag en wordt stap voor stap uitgelegd hoe te komen tot resultaat.

klei vogel

Groei: boetseren met klei van ei tot vogel

Menig vogel legt een ei in het voorjaar, de belofte van nieuw leven schuilt daarin. In deze workshop gaat u met klei aan de slag en leert u vanuit een geheel tot vorm te komen. Het ei breekt en laat nieuw leven zien, hoe wordt het wakker en gaat het op eigen benen staan?

pen inkt

Groei: structuren in de natuur met pen/inkt

Er is ook groei dat we minder goed zien. Elk jaar in Nederland groeit de boom, ook in zijn stam. Het zomer en winterhout laat zich d.m.v. ringen zien. In deze workshop gaat u met verschillende structuren oefenen. Door herhalen ontstaat er weer een nieuw patroon. Heerlijk om te doen en even te ontspannen.

Per les 2,50

Related Projects
Neem contact op

We nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
dieren in de kunstvivaldi